Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican! Ce se întâmplă cu relația lor: „O mică greșeală...”

Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican! Ce se întâmplă cu relația lor: „O mică greșeală...”

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt acum mai fericiți ca niciodată, însă, relația lor nu a fost una tocmai bună în trecut.

Armin Nicoară a recunoscut că și-a înșelat soția înainte de nuntă. Cu toate acestea, Claudia Puican l-a iertat pe cântăreț, a trecut peste și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Artistul a mărturisit că el este ca un copil și se bucură că soția lui l-a putut ierta după această greșeală.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil”, a precizat artistul, în cadrul unei emisiuni TV.

Întrebat dacă el ar ierta-o pe ea dacă ar face această greșeală, Armin Nicoară a precizat că nu crede că ar accepta asta, deoarece din partea bărbaților nu este vorba de sentimente, în schimb din partea femeilor este. Cu toate că el consideră că și-ar lua hate din partea fanilor, artistul a vobit deschis despre acest subiect delicat.

„Nu știu, poate voi fi... din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la... adică noi bărbații nu punem suflet”, a mai adăugat cântărețul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza