Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu, împreună?! Cei doi au avut o relație pe ascuns

Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu, împreună?! Cei doi au avut o relație pe ascuns

Prezentatorul TV, Mihai Mitoșeru, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu oana Zăvoranu, cunoscuta actriță.

Toată lumea îi cunoaște pe Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru, însă puțini știu că cei doi au format un cuplu, în urmă cu mai mulți ani.

Vedeta a dezvăluit, într-un interviu mai vechi, că a avut o relație cu prezentatorul TV înainte de a se căsători cu Pepe, însă lucrurile nu au decurs așa cum s-au așteptat. Și Mihai Mitoșeru a vorbit recent despre cum a cunoscut-o pe actriță, acum 20 de ani.

Mihai Mitoșeru  a povestit că a cunoscut-o pe Oana Zăvoranu în urmă cu 20 de ani și chiar a avut o relație cu aceasta, pentru scurt timp.

Cei doi au decis, însă, să pună capăt poveștii de iubire, pentru că erau două firi geloase și vulcanice: "Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. 

Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună.

Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață.", a declarat Mihai Mitoșeru, pentru viva.ro.

Deși este un bărbat singur de mai bine de doi ani, Mihai Mitoșeru pare să nu se grăbească atunci când vine vorba de căsătorie. Prezentatorul TV a mărturisit că nu își dorește prea multe de la o femeie, însă nu neagă faptul că este destul de atent în alegerea viitoarei partenere: "Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. 

Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt.", a mai spus Mihai Mitoșeru, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza