Mărturisiri șocante! Dana Roba, primul interviu după ce a fost torturată de soțul ei, cu ciocanul

Mărturisiri șocante! Dana Roba, primul interviu după ce a fost torturată de soțul ei, cu ciocanul
| Foto: spynews.ro.

Dana Roba a ajuns în urmă cu puțin timp, în stare gravă la spital, după ce a fost mutilată de soțul ei, cu un ciocan.

În urmă cu câteva săptămâni, vestea că Dana Roba a fost mutilată de soțul ei a luat prin surprindere întreaga țară. Atunci, make up artistul a ajuns în stare gravă la spital, după ce bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste a lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul.

La mai puțin de o lună de când a fost torturată de tatăl copiilor ei, Dana Roba a acordat primul interviu și a vorbit pentru prima dată despre scenele de groază prin care a trecut.
 
"Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (...)

Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.", a declarat Dana Roba la România TV.

Dana Roba povestește că, până seara trecută, ea nu a putut să se uite la fotografiile făcute după ce a fost torturată. Aseară însă, când le-a văzut, make up artistul declară că a rămas șocată și că nu îi vine să creadă că, arătând ca un om mort, a reușit să se recupereze, și e de părere că Dumnezeu a luptat pentru ea și i-a dat o a doua șansă la viață.

"Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort.", a mai spus Dana Roba, potrivit România TV.

Dana Roba și Daniel Balaciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și aveau împreună două fetițe. Make up artistul l-a întâlnit pe cel care avea să îi devină soț, într-o biserică penticostală. Din fotografiile de pe rețelele de socializare reieșea că cei doi aveau o relație frumoasă și nimic nu avea să prevestească nenorocirea ce avea să se întâmple.

Daniel Balaciu, încă soțul Danei Roba, este cu 14 ani mai mare decât vedeta, după cum chiar ea declara în urmă cu ceva vreme și a fost arbitru de fotbal categoria 1. De-a lungul carierei sale, Daniel Balaciu a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și era considerat un arbitru foarte corect, însa destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal, potrivit spynews.ro. 
 
 
 

Comenteaza