Dana Roba, verdictul medicilor după agresiunea tulburătoare. Ce simțuri a pierdut femeia, pentru totdeauna

Dana Roba, verdictul medicilor după agresiunea tulburătoare. Ce simțuri a pierdut femeia, pentru totdeauna
| Foto: cancan.ro

Dana Roba încă nu s-a refăcut după tulburătoarea bătaie primită din partea soțului, iar medicii i-au dat o nouă veste rea cu privire la starea ei de sănătate.

Dana Roba continuă să treacă prin coșmarul vieții ei, după ce Daniel Balaciu a snopit-o în bătaie cu un ciocan, apoi a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge. Femeia s-a luptat zile la rând să supraviețuiască, mai ales după ce a fost supusă unor operații foarte grele.

Acum, a revenit acasă și este pe cale să înceapă o nouă viață alături de cele două fetițe ale ei. Chiar și așa, vedeta își dorește să trăiască normal și pentru a avea parte de acest lucru, Dana mai are nevoie de câteva intervenții.

Tânăra mămică a fost la primul control neurochirurgical, după ce și-a revenit din comă. Însă, din păcate, Dana Roba a primit o nouă lovitură: a rămas fără gust și miros pentru tot restul vieții.

„Astăzi am fost la primul control neurochirurgical. Cu bucurie în inimă îi mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă, încă sunt în viața, iar cu părere de rău, vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții. Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindecă, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie.

Partea stânga a capului îmi este amorțită… Îmi doresc foarte mult să găsesc un medic chirurg ortoped în România, și să mă opereze cât de curând, împreună cu Iisus. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine, în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine, și mi-a dat viața. M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele”, a mărturisit Dana Roba, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza