Care este starea reală de sănătate a Danei Roba. Vedeta nu se simte deloc bine: „Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când..”

Care este starea reală de sănătate a Danei Roba. Vedeta nu se simte deloc bine: „Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când..”
| Foto: kfetele.ro

În urmă cu aproximativ o lună, Dana Roba a fost victima unei agresiuni violente din partea soțului său.

La acel moment, nimeni nu-i acorda șanse de supraviețuire, dar printr-un miracol, make-up artistul a reușit să învingă acest coșmar și acum așteaptă intervenții chirurgicale pentru a-și recăpăta funcționalitatea la nivelul capului, mâinilor și picioarelor, astfel încât să poată reveni la muncă.

Își menține în permanență fanii informați cu privire la starea sa de sănătate și provocările cu care se confruntă.

Recent, fosta iubită a lui Nicolae Guță a făcut publice unele declarații emoționante cu privire la starea sa de sănătate. 

Dana Roba i-a informat pe cei de acasă că are dureri foarte mari de cap, iar acestea se intensifică atunci când se enervează sau se supără. De asemenea, a menționat că nasul îi este înfundat când plânge sau când simte tristețe profundă, iar partea stângă a capului nu mai simte nici atingerea mâinii.

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul. Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul.

Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare.

Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna”,  a mai precizat Dana Roba despre starea ei de sănătate, pe pagina persoană de Instagram, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza