Mădălina Pamfile, tentativă de sinucidere. În ce stare a fost salvată de prietenii care au salvat-o

Mădălina Pamfile, tentativă de sinucidere. În ce stare a fost salvată de prietenii care au salvat-o

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă din dragoste, însă a fost salvată, în ultimul moment, de prietenii ei care locuiau în aceeași casă cu ea.

Mădălina Pamfile și-a deschis sufletul în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe YouTube, și a povestit cum, acum 10 ani, din dragoste, a fost la un pas să își pună capăt zilelor.

Mădălina Pamfile a dezvăluit în cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe YouTube că a încercat, acum 10 ani, să se sinucidă. La acea vreme, explica vedeta de la ”Bravo, ai Stil”, suferea din dragoste, despărțirea de fotbalistul Gabi Matiei fiind cea care a băgat-o în depresie.

Iar la acea vreme, a explicat ea, depresia în care se afla a făcut-o să apeleze la gesturi extreme, fosta asistentă TV fiind la un pas să își încheie toate socotelile cu viața sărind de la fereastra locuinței în care stătea.

”Am fost și internată. Când m-am dat pe partea cealaltă a geamului, prietena mea și iubitul ei au putut să mă ajute. Atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea”, a fost răspunsul Mădălinei Pamfile la întrebarea primită pe chestiunea tentativei de sinucidere.

De altfel, la acea vreme, presa tabloidă scria că Mădălina Pamfile a încercat să sară de la etajul cinci al blocului în care locuia și că se mai ținea doar de plasa contra țânțarilor de la geamul de la bucătărie al apartamentului în momentul în care a fost salvată.

După ani dificili în care, așa cum recunoaște chiar ea, a luat pastile împotriva depresiei, Mădălina Pamfile a reușit să își pună ordine în viață. Mamă a doi copii făcuți alături de un misterios milionar cu origini albaneze, Mădălina Pamfile pare să ducă acum o viață fără griji.

Mai mult, în ultima perioadă, ea a revenit, după câțiva ani, în atenția publicului. Întâi, din postura de vedetă, a participat la show-ul ”Bravo, ai Stil” de la Kanal D. Acolo însă, Mădălina Pamfile a fost descalificată, iar acum vrea să se dedice unei afaceri, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza