LOVITURĂ GREA PENTRU Oana Zăvoranu. Ea și iubitul ei s-au despărțit? Bărbatul are deja altă relație

LOVITURĂ GREA PENTRU Oana Zăvoranu. Ea și iubitul ei s-au despărțit? Bărbatul are deja altă relație

Alex Ashraf a oferit o declarație publică, la scurt timp după ce s-a spus că s-a despărțit de Oana Zăvoranu.
 

Alex Ashraf a făcut primele declarații, după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Oana Zăvoranu. Jurnaliștii WOWbiz.ro l-au contactat la scurt timp după aflarea veștii, iar acesta a avut o reacție tranșantă. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de mai bine de cinci ani, iar împreună formau unul dintre cele mai legate cupluri din showbiz-ul românesc. Bărbatul a fost surprins în compania unei alte domnișoare, însă momentan nici unul dintre ei nu a confirmat sau infirmat zvonurile privind despărțirea.

Jurnaliștii WOWbiz.ro l-au contactat pe Alex Ashraf la scurt timp după ce au apărut în presă informațiile potrivit cărora s-a despărțit de Oana Zăvoranu și ar avea o nouă relație. Bărbatul nici nu a confirmat și nici nu a informat zvonul.

Alex Ashraf a refuzat să comenteze subiectul, precizând că nu îl interesează această speță. Jurnaliștii WOWbiz.ro au încercat să ia legătura și cu Oana Zăvoranu, însă până la momentul publicării acestei știri vedeta nu a răspuns.

"Nu vorbesc despre speța asta și despre ce vorbiți voi pe acolo prin presă. Nu mă interesează. Nu mă interesează știrea aceea", a spus Alex Ashraf, când a fost contactat de jurnaliștii WOWbiz.ro.

"Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.

Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva.

Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit", a spus Oana Zăvoranu în 2022, la Antena Stars.

Comenteaza