Lovitură după lovitură pentru soția lui Nosfe. Ce i s-a întâmplat femeii, la două săptămâni de la moartea soțului...

Lovitură după lovitură pentru soția lui Nosfe. Ce i s-a întâmplat femeii, la două săptămâni de la moartea soțului...

Soția regretatului rapper, Nosfe, care s-a stins acum 2 săptămâni, nu-și mai poate accesa contul de Instagram.
 

Dacă după moartea lui Nosfe  soția rapperului încerca să-și aline durerea cu mesajele primite din partea celor de acasă, se pare că acum Mădălina Crețan a primit o nouă lovitură, chiar din partea internauților.

Aceasta a rămas fără cont de Instagram, după ce mai mulți urmăritori i-au dat report pe rețelele de socializare.

După decesul soțului ei, Mădălina Crețan a creat o legătură strânsă cu cei de acasă, care au încercat să-i fie alături în această perioadă grea.

Soția lui Nosfe le-a fost recunoscătoare urmăritorilor pentru toate gândurile bune și pentru sprijinul oferit și a ținut să le transmită în nenumărate rânduri că le mulțumește pentru grija acordată. Acum, însă, se pare că singura modalitate prin care tânăra reușea să-și mai aline dorul de soțul ei s-a risipit. 

Contul de Instagram al Mădălinei Crețan a fost închis, după ce mai mulți internauți au dat report.

Anunțul a fost făcut chiar de către Lu-K Beats, care a răbufnit pe rețelele de socializare: "Să ajungi să dai report(..) și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. 
Oribil! Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, au pățit și Sauce și Tups și mulți alții, doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil.", a transmis Lu-K Beats, pe InstaStory, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza