Liviu Vârciu trece printr-o perioadă grea a vieții sale pe plan sentimental...vedeta a mărturisit totul

Liviu Vârciu trece printr-o perioadă grea a vieții sale pe plan sentimental...vedeta a mărturisit totul

Prezentatorul TV, Liviu Vârciu, le-a mărturisit fanilor săi cu ce probleme se confruntă în cadrul relației.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din țara noastră. Vedeta trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin, partenera sa de viață.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă iată că nici relația lor nu este ferită de discuții în contradictoriu.

Chiar dacă Liviu Vârciu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră, iată că acesta nu pare că o dă pe spate și pe iubita lui.

Din câte spune prezentatorul TV, Anda l-a informat pe acesta că anii au trecut peste el și că s-a cam îngrășat.

Vârciu nu a stat însă pe gânduri și a decis să meargă mai mult la sală, pentru ca partenera sa de viață să nu îi mai poată reproșa nimic. Rămâne totuși problema vârstei, a povestit Liviu Vârciu pe contul său de Instagram.

Liviu Vârciu: „Trec printr-o etapă foarte grea a vieții mele. Situația în care doamna cu care sunt, mai nou, m-a făcut gras și bătrân.

 
Eu trebuie să rezolv treaba asta. Hai... cu grăsimea uite merg acum la nu știu ce aparat, dar cu vârsta cum fac? Mă mai gândesc. Cică e și cu durere. Cum am ajuns eu în situația asta, nu știu.” 

Anda Călin: „Nu e cu durere.”

Liviu Vârciu: „Aparatul ăsta doare? Păi nu mai stau, lăsați-mă în pace, dacă doare. Bărbații nu stau, dacă ești femeie poți să stai.”

Anda Călin: „A zis așa să te sperie, vino înapoi!”

Liviu Vârciu: „Dar ce-mi face?”

Anda Călin: „Te slăbesc. Te fac să arăți mai bine.”, a fost dialogul dintre cei doi celebrii parteneri de viață pe marginea acestui subiect, care a făcut deliciul fanilor acestora, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza