Liviu Vârciu și soția lui în prag de divorț! Anda Călin a făcut anunțul oficial

Liviu Vârciu și soția lui în prag de divorț! Anda Călin a făcut anunțul oficial

Anda Călin, soția lui Liviu Vârciu, a tot primit de-a lungul timpului întrebări referitoare la relația sa cu Liviu Vârciu. Acum a venit momentul ca ea să le răspundă. 

 

Curios, fanul a întrebat-o pe Anda dacă are de gând să divorțeze de Liviu, având în veder că de curând, soția lui Vârciu a declarat că în trecut au petrecut o perioadă separați.

„Știi ceva ce nu știu eu?”, i-a răspuns Anda fanului extrem de amuzată, dacă este să ne luăm după emoticoale care urmează întrebării fanului care, probabil, și-a dorit să o pună în dificultate, dar planul lui a eșuat lamentabil.

Soția lui Liviu Vârciu a vorbit deschis despre gelozie și cum reușește să nu fie acaparată de acest sentiment distrugător. Recent, șatena a făcut o sesiune „Q&A – Întrebări și Răspunsuri”, unde a răspuns unei întrebări incomode.

„Cum poți avea atâta încredere în Liviu? Nu ești geloasă când vezi câte fete roiesc în jurul lui?”, a fost una dintre întrebările primite. Răspunsul Andei a surprins pe toată lumea:

„Am încredere pentru că mi-a câștigat-o și pentru că nu-mi dă niciun motiv de gelozie. Asta nu înseamnă că nu sunt deloc geloasă (sunt berbec și ce e al meu e doar al meu, altfel ies scântei). Atunci când iubești, automat ai și un strop de gelozie”,  a fost răspunsul dat de Anda Călin, potrivit cancan.ro.

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, însă, de-a lungul timpului, au existat și obstacole în relația lor. În 2018, din cauza neînțelegerilor, Liviu și Anda au fost separați timp de patru luni.

Au reușit totuși să treacă peste orice obstacol, iar iubirea dintre ei s-a dovedit a fi mai presus decât orice. În momentul de față, cei doi se înțeleg de minune, iar relația lor merge ca pe roate.

“Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”,  declarat Anda Călin pentru Playtech.

Comenteaza