Liviu Vârciu și iubita lui nu sunt în relații tocmai bune. Anda Călin dă totul din casă: „Am stat despărțiți..”

Liviu Vârciu și iubita lui nu sunt în relații tocmai bune. Anda Călin dă totul din casă: „Am stat despărțiți..”
| Foto: spynews.ro.

Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin sunt impreună de mai bine de cinci ani și pare că au o relație cu năbădăi.  

Liviu și Anda au avut mai multe neînțelegeri pe parcursul anilor de când fomrează un cuplu, astfel că relația lor a fost una destul de controversată.

Iubita lui Vârciu a făcut lumină și a vrut să lămurească pe toată lumea în ce stadiu este relația ea și Liviu, așa că a povestit cum se înțelege cu tatăl copiilor ei.

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de cinci ani și au împreună doi copii. Cuplul a avut numeroase neînțelegeri de-a lungul anilor de când au o relație, astfel că toți se întreabă cum se înțeleg cei doi, de fapt.

Iubita lui Vârciu nu s-a mai putut abține și a dat totul din casă, povestind cum se înțelege cu celebrul cântăreț.

Ei bine, e de la sine înțeles de ce relație celor doi a fost pusă totdeauna sub semnul întrebării de către cei din jur, căci Liviu și Anda au avut certuri care au dus chiar și la despărțiri în cei cinci ani de când sunt împreună.

Anda Călin a dezvăluit foarte multe lucruri din intimitatea sa cu Liviu Vârciu, astfel că a vrut să potolească politicos gura rea a lumii.

Femeia a mărturisit că în prezent ea și tatăl copiilor ei se înțeleg bine în ciuda discuțiilor pe care le mai au, căci situațiile de acest fel își fac simțite prezența constant într-o relație.

Nu mai este un secret că cei doi au stat despărțiți o perioadă de timp și Anda nu s-a dat de o parte să discute și acest subiect, semn că acum cei doi au lămurit tot ce aveau pe suflet, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza