Iulia Vântur face dezvăluiri cutremurătoare despre viața din India: „Nu e ușor...”

Iulia Vântur face dezvăluiri cutremurătoare despre viața din India: „Nu e ușor...”
| Foto: wowbiz.ro

Iulia Vântur, fosta prezentatoarea de la „Dansez pentru tine” a dezvăluit cum a reușit să plece din India,fix în momentul în care țara se afla într-o situație critică.

Vedeta susține că nu-și putea alege un moment mai bun pentru revenirea în țară și nu contează cât va trebui să rămână aici. E fericită că poate avea parte de iubirea și căldura familiei și a prietenilor, mai ales că viața departe de cei dragi e foarte grea. 

Iulia Vântur se bucură de vacanța prelungită în România, dar nu poate să nu se gândească la situația critică din India. Vedeta a plecat din țara adoptivă și a revenit pe meleagurile românești într-un moment critic pentru India, dar speră ca totul să se rezolve cât mai repede cu putință.

„ E o criză mare de oxigen, de medicamente. Sunt foarte mândră că România a oferit suport. Din păcate, e nevoie de mult mai mult, pentru că numărul populației e foarte mare.În spitale nu sunt paturi, nu sunt medicamente. Văd că numerele merg în jos, dar probabil și pentru că oamenii nu se mai testează.

Am plecat exact cu 2 zile înainte să se închidă zborurile în Dubai. Am plecat la începutul dezastrului. În seara de Înviere am ajuns. Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. „, a declarat Iulia Vântur.

De mai bine de șase ani, Iulia Vântur s-a mutat în India și chiar dacă pe rețelele de socializare afișează o viață frumoasă, vedeta susține că realitatea este alta. Da, e fericită, dar asta nu înseamnă că nu se luptă cu greutăți, probleme sau alte aspecte negative, dar a învățat să le gestioneze.

„Da, sunt (n.r- fericită). Am învățat în ultimul an și mai mult să fiu fericită eu cu mine și să nu mă las afectată. Lucruri se vor întâmpla tot timpul, drame vor fi mereu în viața noastră. Dacă reușim să găsim acel balans…

Când privești toată situația, te sperie, dar când ai speranță și credință lucrurile sunt mai ușoare. La un moment dat trebuie să înveți că tu ar trebui să fii cel mai important pentru tine, tu știi cine ești, nu ai nevoie de aprecierea celor din jur”, a mai declarat Iulia, potrivit cancan.ro.

Comenteaza