Iulia Vântur a făcut un anunț sfâșietor! Actorul a murit: „Viața este atât de neprevăzută”

Iulia Vântur a făcut un anunț sfâșietor! Actorul a murit: „Viața este atât de neprevăzută”
| Foto: wowbiz.ro

Iulia Vântur trece printr-o perioadă foarte grea. O persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață.
 

Iulia Vântur traversează o perioadă foarte grea! În urmă cu doar câteva ore, pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă, a făcut un anunț care a întristat inimile internauților. Se pare că pentru o perioadă, frumoasa bolndină va purta doliu, căci o persoană foarte dragă și apropiată ei a trecut la cele sfinte.

Sunt momente foarte grele pentru fosta prezentatoarea TV, căci trebuie să se împace cu gândul că el nu mai este. 

Iulia Vântur a plecat în urmă cu ceva ani în India, unde a cunoscut faima și gloria. A devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de la Bollywood și a cunoscut actori renumiți, alături de care a jucat în multe producții de mare succes.

Totodată, acolo ar fi reușit să-și găsească și jumătatea, pe celebrul actor Salman Khan, apreciat pe întreg mapamondul pentru aparițiile sale în nenumărate filme. 

În urmă cu câteva ore, pe rețelele de socializare, Iulia Vântur a făcut o postare în care arăta că este devastată de durere, după ce a aflat că un coleg de breaslă a fost declarat decedat în urmă cu puțin timp. Este vorba despre Sidharth Shukla, cu care Iulia Vântur ar fi colaborat în trecut și cu care este destul de apropiată. Tocmai din acest motiv, ea a ținut să transmită un mesaj pe pagina ei de Instagram în memoria acestuia. 

„Ai plecat prea devereme./ Viața este atât de neprevăzută. Odihnește-te în pace, Sidharth Shukla! Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au iubit”, sunt mesajele postate de Iulia Vântur pe rețelele de socializare. 

Motivul morții lui Sidharth Shukla încă nu a fost elucidat pe deplin. Medicul care l-a preluat în momentul în care a ajuns la spital a declarat că actorul era deja mort și că nu a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. În aceste momente se așteaptă rezultatele necropsiei. Totuși, presa din India scrie că Sidharth Shukla ar fi suferit un infarct, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza