Iubitul lui Carmen de la Sălciua a ”ratat” divorțul! Soția lui le face viața un chin celor doi amorezi ”Nu se mai poate negocia”

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a ”ratat” divorțul! Soția lui le face viața un chin celor doi amorezi ”Nu se mai poate negocia”
| Foto: fanatik.ro

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a ”ratat” divorțul de soția lui la prima înfățișare. Procesul și partajul este unul dificil.

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Marian, iubitul vedetei, este una care evoluează cu pași rapizi, cei doi vorbind deja despre oficializarea poveștii de dragoste pe care o trăiesc. Dar, până atunci însă, Marian trebuie să divorțeze de Bianca, încă soția lui oficială, iar divorțul merge cât se poate de greu.

Divorțul iubitului lui Carmen de la Sălciua se complică

FANATIK a aflat, în exclusivitate că, la înfățișarea pentru procesul de divorț care a avut loc acum câteva zile, Marian nu s-a prezentat, iar Bianca a cerut amânarea cauzei. Contactată de FANATIK, Bianca, soția bărbatului care se iubește acum cu Carmen de la Sălciua, ne-a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt.

”Nu a putut să plec din Italia acum, să mă prezint la Judecătorie pe 8 decembrie. Oricum, nu s-a prezentat nici el, și-a trimis doar avocatul. Mă duceam degeaba. Eu am făcut o cerere către Judecătorie, am explicat de ce nu pot să ajung, dar el nu a făcut-o.

Vreau să divorțez, nu vreau să tărăgănez. Pentru mine e mai complicat să mă prezint, nu am avion  direct, trebuie să mă duc câteva sute de kilometri la aeroport”, ne-a explicat, în exclusivitate, Bianca, femeia de care divorțează Marian pentru a se putea iubi în vie cu Carmen de la Sălciua.

Evident, între cei doi viitori foști soți mai sunt multe lucruri de pus la punct atunci când vine vorba despre divorț, cel mai important fiind partajul.

”Nu ne-am înțeles încă asupra partajului, nu se mai poate negocia cu el. Așa e de îndrăgostit, sper să nu îi treacă vreodată (râde, n.red.). Eu simt că el e pe interes, sincer nu cred că iubește cum spune el”, a mai spus femeia, pentru FANATIK.

Ba mai mult, ne-a explicat Bianca, este convinsă că amantul cântăreței Carmen de la Sălciua nu se grăbește deloc când vine vorba de divorț. ”El e în lumea lui, nu ai cu cine să vorbești. Dar dacă nu vine nici la următoarea înfățișare, în ianuarie, nu știu ce divorț își dorește el. El a băgat divorțul, dar nu se prezintă. Și tot va trebui să vină la Judecătorie”, a mai precizat Bianca.

De altfel, ne-a explicat ea, cum relația lor a ajuns la capăt, își dorește ca lucrurile să se soluționeze cât mai repede și să devină o femeie liberă.

”Sper să nu dureze doi ani divorțul, eu nu mai îmi doresc să rămân căsătorită cu un astfel de om. Să fie și el liber, să fiu și eu liberă, asta vreau acum. De aceea mă voi și duce în ianuarie la Judecătorie”, ne-a mai spus Bianca, soția iubitului lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Marian, iubitul ei, au plecat în urmă cu câteva zile în Dubai, dorindu-și să se relaxeze puțin, să scape de stresul cotidian și, probabil, să petreacă momente romantice împreună.

Cântăreața a și notat pe conturile ei de socializare că excursia pe care o face în compania bărbatului iubit este una de vis și că este, în sfârșit, fericită. ”Sunt fericită! Să vă bucurați pentru mine”, a notat Carmen de la Sălciua alături de câteva fotografii cu ea și cu Marian, iubitul care, acum, e în divorț de soția lui.

„Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul. Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens”, a declarat cu ceva timp în urmă Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru FANATIK.

Comenteaza