Carmen de la Sălciua a spus ADEVĂRUL gol goluț. Câte operații estetice are, de fapt, artista

Carmen de la Sălciua a spus ADEVĂRUL gol goluț. Câte operații estetice are, de fapt, artista

Carmen de la Sălciua (35 de ani) arată cu totul diferit față de momentul în care s-a lansat în industria muzicală. Vedeta a dezvăluit ce operații estetice are.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din România și se bucură în prezent de un real succes. Fiind o fire extrem de sinceră și de deschisă, invitată în podcast-ul moderat de Teo Trandafir, cântăreața a vorbit despre operațiile estetice pe care le are.

De altfel, nu de puține ori internauții au avut replici acide la adresa artistei, acuzând-o de faptul că a exagerat cu intervențiile chirurgicale. Așadar, vedeta a vrut să facă lumină asupra acestui subiect și a mărturisit că singura sa intervenție este cea de rinoplastie.

„Această poveste cu operațiile estetice am încercat să o lămuresc în nenumărate rânduri. Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei. Când îţi faci rinoplastie, automat se întinde toată pielea”, a spus Carmen de la Sălciua, în podcast-ul „Gând la Gând”.

În același podcast, artista a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are. Deși atunci când forma un cuplu cu artistul Culiță Sterp, știind că nu este alesul inimii, nu se simțea pregătită, acum, vedeta în vârstă de 35 de ani a recunoscut că își dorește din tot sufletul un copil, potrivit click.ro.

Comenteaza