Ireal ce s-a ales de Vulpița. Viorel a divorțat de ea. Cu cine au rămas copiii

Ireal ce s-a ales de Vulpița. Viorel a divorțat de ea. Cu cine au rămas copiii
| Foto: cancan.ro

 Veronica Stegaru și Viorel au divorțat de curând, înainte să vină pe lume cel de-al treilea copil al lor.
 

Veronica Stegaru a devenit, pentru a treia oară, mamă. Vulpița a anunțat că este însărcinată, de curând, când s-a postat pe TikTok cu burtica de gravidă.

Mai mult decât atât, ea a și postat un mesaj: ”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”. După o perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor, tânăra a apărut de nicăieri pe internet. Începuse să fie activă pe TikTok, iar internauții credeau că a pus definitiv punct poveștii de iubire cu tatăl copiilor ei. Ei bine, acest lucru ar fi adevărat.

Vulpița și Viorel ar fi divorțat, după revenirea în satul natal, scrie vremeanoua.ro.

Tânăra a adus pe lume un băiețel, noaptea trecută, iar Viorel nu ar fi fost alături de ea.

De altfel, în ajutorul ei a sărit Ciprian, un tânăr care cunoștea situația grea prin care trece. El i-a adus toate cele necesare pentru a aduce pe lume cel de-al doilea băiat.

„Veronica Vulpița, soția lui Viorel, la Spitalul municipal „Dimitrei Castroian” Huși. În seara asta am putut veni în ajutorul ei, va naște un băiețel.

„Acces Direct” unde sunteți acum, când femeia are nevoie de voi? Ați făcut bani pe spatele ei, să vă fie rușine! H.O.F.B. ajută pe toată lumea! Mândru că sunt hușean”, este mesajul scris de Ciprian Gavriliță, pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Comenteaza