Ion Şmecherul, prietenul fraților Iancu şi Culiţă Sterp a murit: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”

Ion Şmecherul, prietenul fraților Iancu şi Culiţă Sterp a murit: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”

Familia Sterp a fost apropiată de Ion Șmecherul pe care l-au făcut și cunoscut pe youtube.

Au avut sau nu de-a lungul timpului, familia Sterp a dat mereu dovada de omenie și daca cineva le-a cerut ajutorul, toți membrii familiei au sărit punând mana de la mana să ajute.

Așa se întâmplă de fiecare data când cineva se afla la ananghie și chiar și fară că acea persoana să ceara, toți cei care fac parte din familie ajuta cu ce pot.

Așa este și cazul copilului adoptat de către toți membrii familiei Sterp, celebrul puști Beni care îi ajuta la treburile casnice, însă mai este un adevărat personaj pe care Iancu și Culita l-au ajutat să își ridice propria locuință. Este vorba de Ion Smecheru, un bărbat haios care și apărea în vlog-urile celor doi frate. Recent, bărbatul s-a prăpădit, iar cauza este una des întâlnită la sate și anume dependenta de alcool.

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! ”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza