Ioana Năstase vrea să divorțeze de Ilie? Femeia a răbufnit:“Răbdarea mea a luat sfârșit”

Ioana Năstase vrea să divorțeze de Ilie? Femeia a răbufnit:“Răbdarea mea a luat sfârșit”
| Foto: fanatik.ro

Ioana Năstase a postat un mesaj pe contul de socializare care dă de înțeles că există din nou probleme în căsnicia sa cu Ilie. 

 Liniștea se pare că nu a durat foarte mult timp în familia lui Ilie Năstase. Soția fostului jucător de tenis a postat în miez de noapte un mesaj care dă de gândit.

Se pare că cei doi nu reușesc să se împace și bruneta este din nou decisă să încheie relația.

Scandalul dintre cei doi a pornit în luna ianuarie. Atunci, Ioana Năstase a fost agresată de soțul ei și a vrut să divorțeze. După câteva luni s-a răzgândit spunând că îi mai acordă încă o șansă.

Ioana și Ilie Năstase se pare că au din nou probleme în căsnicie. Brunet a postat un mesaj din care reiese că se gândește să se despartă de fostul jucător de tenis, la câteva luni după ce anunțase că s-au împăcat.

Aceasta a scris că a încercat să facă tot ce a putut pentru ca lucrurile să meargă bine, dar nu mai are răbdare. Nu a scris totuși clar dacă vrea din nou să divorțeze.

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!!
Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.
Pot spune ca această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.
RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat sa lupt, crezând si sperând ca se va schimba ceva în bine.
Vă rog, să mă înțelegeți ca în această perioadă voi avea nevoie de liniște și putina intimitate!!!
Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere!
Cu deosebit respect, IOANA!”, este mesajul postat de Ioana pe Facebook, potrivit fanatik.ro

Comenteaza