Ioana Năstase a depus actele de divorț! Motivele care au dus la această ruptura defintivă

Ioana Năstase a depus actele de divorț! Motivele care au dus la această ruptura defintivă
| Foto: cancan.ro

Ioana a băgat din nou divorț de Ilie Năstase, așa cum a anunțat printr-o postare pe contul ei de socializare.
 

Ilie Năstase este în fața celui de-al cincilea divorț, după ce soția lui a depus pentru a doua oară în același an o acțiune în instanță, în acest sens.

Joi, 21 octombrie, Ioana Simion s-a prezentat la Judecătoria Constanța și a depus actele pentru divorțul de soțul ei, fostul mare tenismen
 
Ilie Năstase. Dosarul a intrat deja pe rolul secției civile ”minori și familie”, însă primul termen nu a fost fixat încă.

Femeia a luat această decizie cu câteva zile înainte, când a și postat pe contul ei de socializare faptul că relația cu Ilie este deja istorie.

”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii.

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!! 

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat

înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Simion pe contul ei de socializare. 

Nu este prima dată când Ioana introduce acțiune de divorț împotriva lui Ilie Năstase. Prima dată s-a întâmplat în luna martie a acestui an, însă până în iunie, când cererea s-a judecat, cei doi s-au împăcat. Inițial, ei se certaseră destul de rău iar Năstase ar fi avut o reacție nervoasă din cauza geloziei și ar fi agresat-o pe Ioana.

Ulterior, Ilie și-a cerut scuze Ioanei și a rugat-o să se împace cu el. 

Ilie și Ioana Năsatse s-au căsătorit religios pe 6 iunie 2020, la Techirghiol, iar nași le-au fost Ciprian Marica și iubita lui, Ioana. Cununica civilă au făcut-o cu un an înainte. La nuntă, Ilie i-a oferit soției sale o mașină de 250.000 de euro, un apartament și o verighetă scumpă, potrivit wowbiz.ro

 

 

Comenteaza