Informația DIMINEȚII despre Traian Băsescu. Soția s-a tocmai a anunțat

Informația DIMINEȚII despre Traian Băsescu. Soția s-a tocmai a anunțat

Traian Băsescu s-a externat din spital, a anunţat soţia acestuia, Maria Băsescu.

Familia Băsescu se mută din vila de protocol, mai mulţi muncitori venind, miercuri dimineaţă, să o ajute soţia lui Traian Băsescu cu pregătirile.

Soţia fostului preşedinte a declarat că este foarte supărată pe situaţie pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuinţele în care a stat.

În cursul zilei de astăzi urmează să vină acolo şi cele două fete, Ioana şi Elena, pentru a o ajuta cu mutarea.

„ Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Şi acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să ştiţi! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Asta e încă o mutare în plus ”, a declarat Maria Băsescu în această dimineaţă, potrivit news.ro. 

Ieri, Maria Băsescu confirmase, la RTV, că Traian Băsescu era internat la spitalul din Bruxelles, acolo unde a ajuns de urgenţă săptămâna trecută. 

Potrivit unor surse, în dimineața zilei de 25 martie, Traian Băsescu ar fi ajuns de urgență la un spital din Paris, după ce ar fi superit un AVC.

Această veste a venit în contextul în care joi, 24 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis oficial că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Surse din anturajul lui Băsescu au tras concluzia că fostul președinte ar fi suferit un accident vascular cerebral pe fondul stresului, după ce a primit vestea condamnării din partea magistraților ICCJ.

Totodată, politicianul și-ar fi pierdut auzul brusc, fiind un semn care i-a băgat în sperieți pe cei din familie, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza