Încă o vedetă pleacă de la Antena pentru Kanal D! Și-a dat demisia din cauza că....

Încă o vedetă pleacă de la Antena pentru Kanal D! Și-a dat demisia din cauza că....

Mai multe vedete de la Antenă s-au îndreptat înspre Kanal D, chiar după mai mulți ani de muncă.

Bomba începutului de an era detonată de Dan Negru, cunoscut drept „Regele audiențelor”, care semna, la începutul anului, cu turcii de la Kanal D. Negocierile s-au purtat la București, cele mai multe, dar și la Istanbul, unde este sediul central al trustului. Lista plecărilor din Antenă către Kanal D avea să continue. Chiar la începutul acestei săptămâni, Lavinia Tîrzianu și-a dat demisia și a semnat cu televiziunea concurentă.

S-a întâmplat imediat ce vedeta s-a întors din vacanța petrecută în Maldive, unde, relaxată, a avut tot timpul din lume pentru a-și planifica viitorul apropiat. Lavinia a bătut la ușile Antenei la începutul lunii octombrie a anului trecut, când a fost angajată în echipa „Acces Direct”. Doar că la cinci luni distanță, finalul lui februarie, nu s-a putut abține de la tentația Kanal D.

Pe 4 martie s-a întors din vacanța de zece zile în Maldive, atunci când și-a depus demisia de la Antenă. Iar în prima zi a acestei săptămâni, Lavinia Tîrzianu ajungea sediul Kanal D, unde discuta ultimele detalii despre contractul pe care avea să-l și semneze ulterior.

Lavinia Tîrzianu devenea un nume cunoscut pe scena showbiz-ului după ce a început să prezinte ”Folclorul sub lupă”, de pe Etno TV, televiziune pentru care a produs emisiuni timp de nouă ani. În octombrie 2021, Lavinia a semnat cu Antena 1, dar, după cinci luni de activitate la Acces Direct, avea să aleagă drumul către Kanal D. Acolo unde se va implica în noul proiect matinal, ”Dimineața cu noi”, care va începe să se deruleze de luni, 14 martie, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza