Denise Rifai a demisionat și a dat postul TV în judecată! Ce s-a întâmplat

Denise Rifai a demisionat și a dat postul TV în judecată! Ce s-a întâmplat
| Foto: cancan.ro

Între Realitatea TV și Denise Rifai există un proces juridic în desfășurare chiar și în acest moment. 

Mărul discordiei este emisiunea „Legile puterii”, pe care actuala vedetă de la Kanal D a moderat-o până în 2020 la postul pentru care a activat timp de nouă ani.

Jurnalista susține că formatul îi aparține, fiind chiar înregistrat la OSIM, timp în care cei de la Realitatea doresc să demonstreze contrariul.

Între timp, jurnalista a scos actele de la OSIM și a demonstrat în instanță că „Legile puterii” îi este marcă înregistrată. Realitatea TV a modificat valențele emisiunii, schimbându-i numele în “România suverană”. Ulterior, postul de știri a făcut recurs la prima decizie a instanței, termenul următor de judecată fiind pe 6 iunie. 

CANCAN.RO a contactat-o pe Denise Rifai, în vederea obținerii unui răspuns edificator. Însă jurnalista nu a dat curs declarațiilor până la soluționarea definitivă a cazului.

„Până la decizia definitivă a instanței nu pot face niciun fel de declarații!”, a fost reacția lui Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Jurnalista nu a cerut daune celor de la Realitatea TV.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări”, de la Kanal D, vorbește despre secretul edițiilor sale de succes de până acum!

 Denise Rifai a vorbit și despre ce pasiuni are, ce face în timpul liber, dar și care este cea mai arzătoare dorință a sa.

Comenteaza