Bianca Drăgușanu, dată afară de la Kanal D! De ce a rămas fără emisiune: ”Mă bucur, meritam ceva mai bun”

Bianca Drăgușanu, dată afară de la Kanal D! De ce a rămas fără emisiune: ”Mă bucur, meritam ceva mai bun”
| Foto: ciao.ro

Teo Trandafir nu-i singura vedetă de top dată afară de Kanal D. Și Biancăi Drăgușanui s-a luat emisiunea pe care o prezenta, după ce și-a exprimat nemulțumirile față de postul TV.

Contactată de CANCAN.RO, iubita lui Gabi Bădălău a confirmat, în exclusivitate, că nu va mai prezenta emisiunea Detectorul de minciuni.

„Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie…

A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât. N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine.

Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Totodată, Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să i se pună în evidență și ținutele, mai ales că venea cu cel puțin 3-4 în bagaj.

„Ce a fost rău pentru Bianca este că făcea o emisiune cu repetiție și se ducea cu 3-4 rânduri de haine după ea, dar i se vedea doar capul! Ea nu era pusă în evidență, nu era ceva plăcut pentru ea. Nu era ceea ce își dorea, dar o făcea, că veneau niște bani din altă parte. Bianca chiar i-a spus producătoarei că dacă nu se schimbă ceva, nu mai vine din toamnă.

Când a filmat ultima ediție, acum vreo lună, a anunțat că-și dorește schimbarea formatului. Altfel, ea nu mai vine. Pentru că o dezavantajau luminile și pentru că nu era o emisiune pe care și-o dorea. Ei îi place să se plimbe, să se fâțâie prin platou, ori în emisiunea ei nu e deloc așa, i se vedea doar capul”, a adăugat aceeași sursă din interiorul televiziunii Kanal D.

 

 

 

Comenteaza