Florin Ristei, dat afară de la Antena 1? Ce a spus despre Insula Iubirii i-a deranjat pe șefi: „Opt din zece ispite ..”

Florin Ristei, dat afară de la Antena 1? Ce a spus despre Insula Iubirii i-a deranjat pe șefi: „Opt din zece ispite ..”
| Foto: ciao.ro

Într-unul dintre episoadele pe care le realizează alături de Speak, cântărețul i-a criticat pe concurenții Insulei Iubirii.

Mai exact, el este de părere că în emisiunea de la Antena 1 au ajuns să se promoveze un anumit tip de persoane care nu reprezintă un model pentru societate.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic, dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic…deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei, potrivit ciao.ro.

Comenteaza