Unde a fugit celebra prezentatore, Teo Trandafir, după ce Kanal D a dat-o afară

Unde a fugit celebra prezentatore, Teo Trandafir, după ce Kanal D a dat-o afară

Teo Trandafir a primit o mare lovitură din partea Kanal D, după ce emisiunea „Teo Show” a fost scoasă din grila de programe a postului. 

De zece ani, Teo Trandafir prezenta emisiunea „Teo Show”, difuzată la Kanal D. În ciuda faptului că emisiunea se bucura încă de succes, șefii trustului turcesc au decis să se despartă de celebra prezentatoare.

Mai exact, emisiunea a fost scoasă din grila de programe a postului, iar Teo Trandafir și întreaga echipă de producție au fost puși pe liber.

După ce a fost dată afară de la Kanal D, Teo Trandafir a ales să-și ia câteva zile libere și să plece departe de agitația Bucureștiului. Celebra prezentatoare a decis să se relaxeze într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Mai exact, Teo a vizitat Colibița, celebrul sat din județul Bistrița Năsăud.

Prezența vedetei tv a fost popularizată de cei care conduc unul dintre resorturile de lux din localitate. Prin intermediul rețelelor de socializare, aceștia  i-au mulțumit prezentatoarei pentru că le-a călcat pragul locației.

„Ce onoare și ce bucurie pentru noi! Teo Trandafir, alături de noi”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de cei care dețin resortul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza