Încă o despărțire zguduie showbiz-ul românesc! Frumoasa artistă de la noi și iubitul ei și-au spus adio...

Încă o despărțire zguduie showbiz-ul românesc! Frumoasa artistă de la noi și iubitul ei și-au spus adio...

Otilia Bilionera a dezvăluit că s-a despărțit de iubitul ei, deși cei doi aveau în plan să ajungă în fața altarului.

Despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc. Otilia Bilionera și partenerul său și-au spus adio, deși mulți se așteptau să audă că cei doi ajung în fața altarului.

Frumoasa artistă de la noi și bărbatul de origine arabă au avut o relație timp de mai mulți ani, iar recent vedeta a vorbit deschis despre motivele separării, cu care se căsătorise într-o ceremonie restrânsă, dar fără acte.

„Au existat o cerere în căsătorie și o ceremonie restrânsă, în religia lui, fără acte. Nimic oficial. Ceva simbolic. (…) Nu sunt căsătorită și nici nu intenționez să mă căsătoresc, în viitorul apropiat”, declara Otilia în aprilie 2022, pentru revista VIVA!.

Otilia Bilionera și iubitul arab s-au despărțit, iar la baza acestei decizii se pare că a stat religia celor doi. Otilia a recunoscut că nu poate trece la Islam.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut să trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot.

Nu-mi pot schimba credința”, a declarat Otilia pentru Roton. 

Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, Otilia și fostul iubit au rămas în relații foarte bune.

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai spus cântăreața, potrivit kfetele.ro.

 

 

Comenteaza