Imagini din vila de lux a Georgianei Lobonț. Artista și soțul ei se vor muta în noua casa de Crăciun! Află ce sumă colosală au scos din buzunar

Imagini din vila de lux a Georgianei Lobonț. Artista și soțul ei se vor muta în noua casa de Crăciun! Află ce sumă colosală au scos din buzunar
| Foto: spynews.ro

Georgiana Lobonț și soțul ei își construiesc locuința visurilor, în care speră că se vor putea muta de Crăciun.

Artista spune că ea și soțul ei și-au dorit să se mute în casă nouă, iar în ultima perioadă, cei doi s-au ocupat pentru a pune la punct ultimele detalii. Georgiana Lobonț nu a dezvăluit suma pe care a investit-o în locuință, dar spune că a meritat fiecare ban, mai ales că au amenajat-o așa cum și-au dorit. Una dintre prietenele cântăreței este cea care s-a ocupat de acest aspect, astfel încât visul ei să devină realitate.

„Proiectul ar fi costat ceva, iar eu am postat aceste poze pentru a-i mulțumi, în semn de mulțumire. Am primit aprobările pentru exterior, pentru că alea erau importante. Mi-am dorit ceva frumos și eu, și Rareș. Casa noastră este în Dej”, a mai spus artista.

Georgiana Lobonț spune că, de departe, noua casă este cel mai important cadou pe care ea și soțul ei au putut să și-l oferi reciproc. Cei doi sunt împreună de 12 ani, iar de curând, au aniversat 8 ani de la nuntă. Artista a mai declarat că în toată această perioadă, ea și soțul ei au investit banii în alte proiecte, iar acum sunt nerăbdători să se mute în casa din Dej.

„Noi sperăm și muncim să terminăm până în iarnă, până de Crăciun. Noi suntem căsătoriți de 8 ani, acum două-trei zile am împlinit, și împreună suntem de 12 ani, tragem la aceeași căruță. Nu am făcut casa noastră. Toți banii pe care i-am făcut i-am investit”, a povestit Georgiana Lobonț, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Comenteaza