Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! Cei doi și-au mai dat o șansă la doi ani de la divorț

Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! Cei doi și-au mai dat o șansă la doi ani de la divorț

La doi ani de la divorțul lor, Walter și Raluca Zenga au fost surprinși din nou împreună.

Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! La doi ani după ce au anunțat că drumurile lor se despart, Raluca și Walter Zenga au fost surprinși din nou împreună.

Atunci când au dezvăluit că după mai bine de 15 ani de relație mariajul lor se încheie, fanii lui Walter Zenga și ai Ralucăi Zenga au fost extrem de triști.

Cei doi au doi copii extrem de frumoși împreună și ani întregi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă se pare că distanța a fost cea care despărțit pe cei doi la începutul pandemiei de coronavirus. 

Drumurile lor s-au despărțit, atunci când antrenorul de fotbal a anunțat că el și mama copiilor săi nu mai formează o familie.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate, relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo!

Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc”, scria Walter Zenga pe reţelele de socializare.

La mai bine de un an de la despărțire, Walter și Raluca Zenga au fost surprinși din nou împreună la un restaurant de fițe din Capitală. Cei doi au luat împreună prânzul, apoi au plecat în aceeași mașină, semn că lucrurile au intrat pe un făgaș normal între ei, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza