Împăcare istorică! Au divorţat, dar sunt tot împreună şi s-au pozat ca doi îndrăgostiţi!

Împăcare istorică! Au divorţat, dar sunt tot împreună şi s-au pozat ca doi îndrăgostiţi!
| Foto: wowbiz.ro.

Connect-R și Misha sunt divorțați dau au fost împreună cu fiica lor într-o mini-vacanță la Paris.

Connect-R și fosta sa soție, Misha, s-au despărțit în urmă cu patru ani, însă au păstrat o relație de prietenie strânsă, datorită fetiței celor doi, Maya. Fanii fostului cuplu au speranțe că cei doi vor mai da o șansă relației, încă din 2017.

Connect-R și Misha s-au gândit să îi facă o bucurie fiicei lor și au plecat împreuna într-o vacanță la Disneyland, Paris.

Din pozele postate de cei doi pe rețelele de socializare se poate observa că scopul vacanței a fost îndeplinit și Maya s-a distrat de minune. Misha a postat o mulțime de fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare, printre care se numără și un filmuleț în care frumoasa mămică apare împreună cu Connect-R la un restaurant din Paris.

La vederea imaginilor, fanii celor doi s-au bucurat enorm, iar speranțele la o împăcare a cuplului au crescut. Urmăritorii celor doi au lăsat o mulțime de comentarii pozitive pe rețelele de socializare: „Cei mai frumoși”, „Sunteți superbi și împreună sunteți perfecți”, „Sunteți cel mai frumos cuplu după părerea mea”, „Vă ador, sper să rămâneți împreună toată viața, „Sunteți perfecți, iar Maya merită o familie frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Cântărețul a scris pe contul său personal de Instagram un mesaj emoționant pentru fosta sa soție, în care îi aduce doar cuvinte de laudă Mishei: „ Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață!

Șitotuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.  

Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă  vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru", @maya.mihalache”,   i-a transmis artistul fostei soții, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza