Împăcare-bombă în showbiz-ul românesc. A prins-o făcând amor cu amantul în dormitor, a bătut-o și după a iertat-o

Împăcare-bombă în showbiz-ul românesc. A prins-o făcând amor cu amantul în dormitor, a bătut-o și după a iertat-o

După ce a prins-o în dormitor cu altcineva, “Termopane” i-a aplicat o corecție fizică exemplară, după care a iertat-o.

Zilele trecute, „Termopane”, un om cu suflet cu adevărat mare, a gândit-o pe toate părțile și a decis s-o ierte pe „Prințesica” posedată sub ochii lui. Până la urmă, vorb-aia, ce i-a făcut Petrică? A omorât-o? Nu: doar i-a conferit plăcere.

Așa s-a gândit și noi zicem că nu s-a gândit rău, căci uite, așa mai avem azi un episod. Iertarea însă n-a venit așa, ci după ce a pus-o pe Prințesica să se jure pe roșu că nu mai lasă pe nimeni să-i umble la trotinetă, sub nicio formă!

„Prințesica”, ce să mai zică, a acceptat. Că, până la urmă, e și păcat să ai așa un băiat bun și sufletist și tu să te ții tare – mai ales când ce mare aiureală ai făcut? Bun.

Vineri orele 19.00 la Biutiful, în penultimul loc în care nu are interzisă intrarea din Herăstrău, intră triumfător „Termopane” cu distinsa „Prințesica”. Nene, să vezi ce piept umflat avea, zici că era cocoș galic.

Pe de altă parte, sincer, câți s-ar uita cum le este posedată gagica și după să se împace cu atâta rapiditate? E o mare performanță, de care, dacă dai dovadă, e normal să fii mândru.

Se așează la masă și cine vine și se așează cu ei? Esteticianul judecat pentru omor „Winnetou”, mare consumator, care i-a ținut într-o lungă ședință. În acest timp, „Termopane” a ars niște beri, iar tanti, cockteiluri. Asta până pe la 22:00.

După au schimbat foaia și au dat drumul la shoturi și vodcă. La 01.00, gașca s-a spart, cine știe unde au mai ajuns și ce nenorociri au făcut. Aflăm și revenim, potrivit cancan.ro.

Comenteaza