Împăcare-bombă în showbiz! L-a iertat chiar dacă l-a prins cu altă femeie: ”Nu putem să stăm unul fără celălalt”

Împăcare-bombă în showbiz! L-a iertat chiar dacă l-a prins cu altă femeie: ”Nu putem să stăm unul fără celălalt”

Laurette și fotbalistul Magaye Gueye s-au împăcat, la mai bine de 9 luni de când au decis să se despartă.

Laurette a decis să pună punct relației cu Magaye, asta după ce iubitul ei a călcat strâmb. Vedeta nu a fost dispusă să treacă peste infidelitate. Cel puțin asta simțea la vremea respectivă.

Doar că, între timp, lucrurile au luat o altă turnură. Laurette a revenit la sentimente mai bune și și-a dat seama că nu poate sta departe de cel care i-a fost iubit timp de trei ani.

Magaye și-a învățat lecția și a promis că îi va fi fidel mulatrei. Cei doi s-au mutat, din nou, împreună iar relația lor pare mai sudată ca oricând.

Nu i-a fost ușor să o recucerească pe Laurette, dar în urmă cu trei săptămâni, fotbalistul a plănuit o escapadă romantică la Disneyland Paris.

”Am fost cu Magaye la Disney. Mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis.

Foarte frumos. Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim”, a spus Laurette în cadrul unei emisiuni TV, potrivit ciao.ro.

Comenteaza