Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

Dacă vrei să știi care este sufletul tău pereche în funcție de zodie, iată că vei afla în articolul următor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Pentru nativii Berbec, astrele arată că sufletul pereche este Balanță. Cu toate că este total opus, acesta îți poate aduce în viață tot ceea ce ai căutată întotdeauna. Fiind un semn zodiacal echilibrat, îți poate aduce liniște în perioadele de stres.

Poate calma focul interior pe care nimeni altcineva nu îl poate stinge. Aici opusule se atrag și asta înseamnă că vei avea întotdeauna de aflat lucruri noi și interesante, ceea ce te va ține întotdeauna în priză.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Sufletul pereche al nativilor Taur este Scorpionul. Un semn fix, dar total opus, are calități pe care le apreciezi fără doar și poate. Este extrem de loial și îți poate provoca stări pozitive pe care de puține ori le-ai scos la suprafață.

Cea mai bună variantă a ta va fi întotdeauna alături de el. Dacă nu știi cine ar putea să-ți stimuleze creativitatea, atunci află că nu trebuie să cauți prea departe. Poți intra astfel în contact și cu cea mai blândă latură a ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Pentru nativii Gemeni, sufletul pereche ideal este Berbecul. Atunci când cauți emoție și aventură, două incgredintele în același loc, știi unde să le găsești.

Acest semn zodiacal te va provoca să încerci lucruri pe care aproape niciodată nu le-ai experimentat. Te va scoate din zona de confort fără prea mare greutate și îți va oferi încrederea de care ai nevoie. Vei simți sprijin atât fizic cât și emoțional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nativii Rac își vor găsi sufletul pereche în persoana nativilor Capricorn. Fiind un semn opus este cel cu care vei lucra cel mai bine în echipă. Veți construi împreună cele mai frumoase amintiri și va scoate la iveală tot ceea ce îți dorești. Împreună veți forma un cuplu extrem de puternic și nimic nu vă va putea doborî încrederea.

Leu: 23 iulie – 22 august
Nativii Leu nu vor duce niciodată lipsă de complimente. Nu se lasă așteptați prea ușor și vor dori întotdeauna ca partenerii să se ridice la înălțimea așteptărilor lor. Sunt inteligenți, spontani, au simțul umorului și sunt independenți. De aceea, sufletul lor pereche poate fi Săgetător, Gemeni, Balanță sau Berbec. Vor fi întotdeauna pregătiți pentru ce le va rezerva viața, iar astrele le vor oferi ajutor de fiecare dată când vor avea nevoie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Nativii Fecioară au o latură critică pe care puțini le-o pot ține în frâu. Au în plan visul de a avea lângă ei o persoană care să le țină așteptările la cote maxime. Spontane, dar și înțelegătoare, reușesc să observe întotdeauna cele mai mici detalii, spune Astrology.com. Caută parteneri stabili, de aceea sufletul lor pereche se poate găsi în zodiile Capricorn, Scorpion, Rac și Taur. În special cel din urmă le poate face extrem de fericite.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Nativii Balanță sunt foarte echilibrați, așa că au nevoie în viața lor de persoane care să le ofere armonie într-o relație de lungă durată. Dacă vorbim despre suflete pereche, atunci putem lua în considerare persoanele născute sub zodia Gemeni. Sunt ultimele persoanele cu care ar intra într-o ceartă. Pe lângă aceștia, se potrivesc și cu Vărsător, Săgetător sau Leu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Nativii Scorpion sunt pasionali și astfel au nevoie de cineva care să le arate drumul drept în viață de cele mai multe ori. Ca suflete pereche ideali sunt Capricornii, Peștii, Fecioarele și Racii. Alături de Capricorn nu vei avea parte de monotonie și poți explora lucruri pe care altfel doar le visezi. Astrele îți vor fi întotdeauna aproape pentru a te îndruma către drumul ideal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii foarte pretențioși în dragoste, Săgetătorii își vor găsi sufletul pereche în persoana nativilor Leu, Vărăstor, Berbec și Balanță. Acest lucru le va aduce foarte multă activitate în viața personală și îi va face să se comporte total diferite. Leii vor dori întotdeauna să fie în centrul atenției, așa că la început le va fi dificil Săgetătorilor să-și dea seama că se află lângă persoana ideală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nativii Capricorn își vor găsi sufletul pereche în persoana celor care s-au născut sub zodia Scorpion. Pasionali și plini de trăiri intense, aceștia din urmă vor putea trăit alături de partener cele mai intense clipe. Vacanțe, discuții interminabile sau chiar momente de relaxare, toate se vor găsi în viața voastră de cuplu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Nativii Vărsător sunt persoane independente și bine definite. Cu toate că le este greu să-și aleagă partenerul ideal, sufletul lor pereche se poate găsi în persoana nativilor Berbec, Balanță Gemeni sau Săgetător. Uneori au nevoie să fie aduși cu picioarele pe pământ, iar acest lucru nu-l vor putea face de unii singuri.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești sunt de cele mai multe ori dificili de înțeles. De aceea, cei care le vor completa viața și se vor numi cu adevărat sufletul pereche sunt născuți în zodiile Raci, Capricorn și Taur. Au nevoie de o relație stabilă și de o persoană care să-i țină ancorați în realitate.

sursa info: catine.ro

Comenteaza