Ilinca Vandici s-a împăcat cu soțul ei infidel? Cei doi au fost văzuți iar împreună: „Suntem pregătiți să...”

Ilinca Vandici s-a împăcat cu soțul ei infidel? Cei doi au fost văzuți iar împreună: „Suntem pregătiți să...”

Prezentatoarea TV, Ilinca Vandici, face tot ce-i stă în putință pentru a nu-l face pe fiul său să simtă lipsa tatălui.

Fiul Ilincăi Vandici și al lui Andrei Neacșu va începe curând studiile în clasa zero, fapt ce o emoționează teribil pe mama sa. Vedeta de la Kanal D dezvăluie că va face tot ce îi stă în putință pentru a-l susține pe Zian, dar nu va lipsi din peisaj nici fostul partener.

Aceasta a oferit un interviul publicației Cancan.ro:

Reporter: Vara aceasta ai stat la filmări, de plimbat, te-ai plimbat?

Ilinca Vandici: M-am plimbat un pic. A trebuit să duc copilul la mare, că nu aveam altă variantă, o vacanță de vară are și copilul. Am dus copilul la mare, ne-am și plimbat, ne-am și bronzat, ne-am și jucat, am construit și castele de nisip, în fiecare zi, câte trei sau patru.

Reporter: Cel mai rău, cu aceste „castele de nisip”, este că vine apa și le strică. Cel mic a înțeles lecția?

Ilinca Vandici: Bineînțeles că a înțeles această lecție, este foarte important. I-am explicat că așa se întâmplă și lucrurile în viață, dar el știe asta. Și despre oameni știe, că nu trebuie să ne agățăm de cineva, oamenii vin și pleacă din viața noastră, important este să ne purtăm frumos, să luăm amintiri frumoase și experiențe frumoase de acolo. Cu lucrurile, iarăși, să nu ne atașăm de ele, să ne creeze momente fericite. Și când e cazul să se strice, să fie în regulă.

Reporter: Acum, în septembrie, Zian începe școala. Cum o să fie prima zi, Ilinca?

Ilinca Vandici: Eu sunt extrem de emoționată pentru treaba asta. Unu, pentru că nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și nu îmi vine să cred că Zian merge la școală din toamnă. E clasa zero, dar merge copilul la școală. E o etapă nou și pentru el, dar și pentru mine. Eu deja de vreo trei luni de zile îl obișnuiesc cu discuția despre asta, ce urmează să facă, îi explic cât este de important să învețe să citească, să scrie, să socotească, să adune informații noi în fiecare zi.

Reporter: Vor fi ambii părinți în prima zi de școală?

Ilinca Vandici: Cu siguranță. Copilul nostru este copilul nostru, iar el se va bucura de toată atenția și prezența ambilor părinți în viața lui, mai ales în momente atât de importante. Suntem acolo, pregătiți la susținere, cu florile în dinți și cu florile în suflet.

Comenteaza