Ilinca Vandici, mesaj în direct pentru fostul soț! Prima reacție după ce s-a afișat într-o altă relație

Ilinca Vandici, mesaj în direct pentru fostul soț! Prima reacție după ce s-a afișat într-o altă relație
| Foto: kanald2

Ilinca Vandici a avut o primă reacție, în noua emisiune pe care o prezintă, după ce în presă s-a scris că fostul ei soț are o nouă relație.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au revenit în fața telespectatorilor cu „Follow us!”, o emisiune live pe Kanal D2. Cele două prezentatoare au adus în prim-plan informații dintre cele mai diverse din showbiz, cele mai noi trenduri din online, dezvăluiri din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2. În prima ediție a emisiunii, cele două prezentatoarea au avut și invitați de excepție, care au intervenit prin apel video.

Printre ei se numără Adiță Voicu, Adriana Bahmuțeanu și Valentin Luca. 

Ilinca Vandici și Teo Trandafir s-au pregătit temeinic pentru prima ediție a emisiunii și au citit foarte multe subiecte actuale din presă, iar mare le-a fost surpriza atunci când au dat despre un articol despre fostul soț al Ilincăi Vandici și presupusa iubită. Andrei Neacșu a fost surprins alături de o altă femeie, însă nu a confirmat sau infirmat dacă bruneta care l-a acompaniat este noua lui iubită, potrivit Kanald2.

Prezentatoarea „Follow us!” a dezvăluit în direct că nu este afectată de aceste vești, mai ales că fiecare este liber să facă ceea ce vrea. Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au divorțat în urmă cu aproape un an de zile, în primăvara anului 2024, după o căsnicie de șase ani. Chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite pe plan sentimental, ei rămân în continuare alături de fiul lor, Zian.

Ilinca Vandici: Apropo de subiecte interesante. Știi cum e. Ni se dă, că presa e mare. Persoanele publice de asemenea, oamenii afiliați persoanelor publice de asemenea. Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă. Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet. Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește. 

Comenteaza