Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la moartea ei. Motivul șocant pentru care se va întâmpla asta

Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la moartea ei. Motivul șocant pentru care se va întâmpla asta

Copiii Ileanei Ciuculete își doresc deshumarea mamei lor, la 7 ani după moartea acesteia.

Mugurel Sfetcu și fratele său, cei doi fii ai regretatei interprete de muzică populară, au luat hotărârea ca la împlinirea celor 7 ani de la moarte s-o dezgroape. Ce vor copiii Ilenei Ciuculete să facă cu osemintele mamei lor!

Cei doi copii ai cântăreței vor să-și dezgroape mama la împlinirea celor 7 ani de la moartea sa, și să-i mute sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia la Craiova, deoarece nu reușesc să găsească actele locului de veci al Ilenei. Astfel, lipsa actelor respective îi împiedică să facă lucrări de reabilitare și chiar să plătească taxele anuale ale locului de veci.

Cei doi spun că odată ce se vor împlini 7 ani, vor putea să-i ducă sicriul într-un cimitir din Craiova.  

„Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă.

Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, potrivit kferele.ro.

Comenteaza