Gestul pe care l-a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. Artistul a presimțit

Gestul pe care l-a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. Artistul a presimțit

Petrică Cercel a murit, dar a avut grijă să aranjeze lucrurile, astfel încât copiilor săi să nu le lipsească nimic.

Petrică Cercel a fost și va rămâne un nume mare pentru muzica lăutărească. Moartea sa fulgerătoare i-a șocat pe membrii familiei, dar și pe colegii săi de breaslă.

Chiar dacă nu s-a gândit că virusul îl va învinge, celebrul artist a avut grijă cât a fost în viață să le ofere copiilor suportul pentru a avea un trai liniștit.

Fără să se gândească că sfârșitul lui este atât de aproape, Petrică Cercel a avut grijă ca din tot ceea ce a câștigat de-a lungul vieții sale să investească în confortul copiilor săi.

Într-o ultimă emisiune la care a participat, Petrică Cercel și-a prezentat casa și a povestit că a construit câte o locuință pentru fiecare copil.

„Fiecare copil are casa lui, cu familia lui. Eu aici locuiesc doar cu soția, dar ei vin în fiecare zi. Fără ei nu aș putea sta. Cel mai mult mi-am dorit și e satisfacția oricărui părinte să-ți vezi copiii că ajung mai sus ca tine.”, mărturisea Petrică Cercel, la antena stars.

Ionuț Cercel a povestit în urmă cu câteva luni, într-o emisiune tv, ce relație specială avea cu tatăl său. El mărturisea că tatăl său i-a fost mereu model și i-a dat cele mai bune sfaturi.

„Cu siguranță au fost momente când greșeam sau nu făceam ceva legat de muzică, eu eram la început și era normal. De fiecare dată mă încuraja, se lăsa pe el și mă băga pe mine în față. Sfaturile tatălui meu au fost mereu: să fii familist, să-ți crești copiii frumos, să-ți respecți soția, pentru că mai de preț decât iubirea este respectul.”, povestea Ionuț Cercel, la antena stars.

Din păcate, Petrică Cercel a murit, după ce a pierdut lupta cu Covid-19, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza