George Burcea face dezvăluiri exclusive. Ce spune bărbatul despre fosta soție și noua iubită: „Este omul pe care mereu l-am visat”

George Burcea face dezvăluiri exclusive. Ce spune bărbatul despre fosta soție și noua iubită: „Este omul pe care mereu l-am visat”
| Foto: fanatik

George Burcea a vorbit despre viața pe care o are cu Viviana Sposub, dar și despre relația pe care o are cu fosta soție, Andreea Bălan.

George Burcea, actorul care, acum, îi dă replica celebrei Catherine Zeta-Jones sau lui Luis Guzman, într-un serial produs de Netflix și care este legat de viața Familiei Addams văzută prin ochii mezinei Wednesday, a vorbit pentru FANATIK despre relația pe care o are cu femeile din viața lui, Viviana Sposub și Andreea Bălan.

Chiar dacă este ocupat până peste cap cu noul său proiect, personajul Lurch din serialul produs de Netflix, George Burcea are grijă să se implice și în munca frumoasei sale iubite, Viviana Sposub, dar să fie prezent și în viața fetelor pe care le are cu Andreea Bălan și pe care le alintă cu ”Laptici”.

”În ultimul timp a fost haos în viața mea. Încerc destul de mult să mă implic și în proiectul Vivianei (Bravo ai Stil), de vineri până duminică sunt cu fetițele mele, am muncit foarte mult la lansarea primului meu roman ,Scrisoare către Ceaușescu, umblu pentru producția filmului meu care este scris după acest roman, iar de dormit, nu dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte. Acest lucru mă bucură enorm, căci dacă nu am activitate, simt că mă sufoc. Deci mă pun în pat la 2-3 dimineață și mă trezesc la 5, căci la 6 trebuie să fiu pe set, iar de acolo mă întorc seară. Asta dacă nu filmăm în deplasare. A două zi o luăm de la capăt”, spune George Burcea pentru FANATIK.

Și, recunoaște el, chiar dacă pare să fie extrem de ocupat, reușește să le rezolve pe toate. ”Atunci când se dorește, se împacă toate foarte bine, chiar dacă asta înseamnă să fii rupt la finalul zilei, dar suntem maturi și le ducem pe toate cu bine. Important este să fim sănătoși. Lapticii mei sunt cei care îmi dau energie bună de fiecare dată când ne vedem”, spune George Burcea.

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea?
Viviana Sposub este, cu siguranță, una dintre cele mai atrăgătoare figuri care apar regulat pe micile ecrane din România. Fostă prezentatoare la Pro TV, convertită în concurentă la emisiunea Bravo, ai Stil! de la Kanal D, Viviana Sposub a reușit să capteze atenția bărbaților cu formele perfecte pe care le-a afișat de-a lungul timpului, bruneta fiind, fără îndoială, potrivită și de model pentru reclame la lenjerie intimă.


Cu toate acestea, susține George Burcea, nu decolteul Vivianei Sposub a fost cel care i-a atras atenția, ci felul ei de a fi, actorul dezvăluind că în spatele unui chip frumos s-ar ascunde ceea ce căuta, de fapt, el.

”Da, Viviana este o femeie superbă, dar nu fizicul a fost cel care m-a făcut să mă apropii de ea, deși repet, este superbă. M-a atras caracterul și căldura ei. Este un om onest, sincer și muncitor cum nu prea vezi la altele de vârsta ei.  N-o vei auzi pe Viviana pomenind brandurile de lux la mașini sau, mai ales, la haine, dar o vei auzi cu cât patos vorbește despre proiectele ei, cu câtă dorința merge la filmări la Bravo, ai Stil sau cum mergea când era prezentatoare Tv.

Nu vei auzi branduri de țoale, dar vei auzi pomenind de adevăratele valori și branduri din România din zona de artă și cultură. Și nu numai. Viviań (așa o alintă George Burcea pe Viviana Sposub, n. red.) este omul pe care mereu l-am visat, mereu am știut că există, iar Tătucu a avut grijă să mi-o aducă în cale. N-am făcut în viață mea o echipa mai bună cu vreun partener, așa cum fac de 1 an de zile cu ea”, a spus George Burcea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Căsătorit cu Andreea Bălan după nașterea elei dea-le doua fiice ale lor, George Burcea și artista ajungeau în situația de a se despărți, definitiv, câteva luni mai târziu. Iar despărțirea lor nu a fost deloc una liniștită, iar de-a lungul timpului cei doi și-au aruncat, prin intermediul presei, reproșuri cât se poate de serioase.

Cu toate acestea, pentru FANATIK, George Burcea susține că și-ar dori ca relația cu Andreea Bălan să devină una cât de cât normală. ”Eu am încredere că într-o zi totul va fi foarte bine pentru aceste două fetițe minunate pe care le avem”, susține George Burcea.

Pe lângă viața de actor, George Burcea este activ și în plan literar, el publicând deja prima carte scrisă, una inspirată chiar din viața familiei sale, Scrisoare către Ceaușescu. Și, normal, în centrul cărții este mama lui George Burcea, o femeie abuzată constant de cel care i-a fost soț, tatăl actorului, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza