George Buhnici a făcut o nouă gafă. Ce a spus iar despre diferențele dintre femei și bărbați

George Buhnici a făcut o nouă gafă. Ce a spus iar despre diferențele dintre femei și bărbați

George Buhnici a făcut câteva afirmații, care au stârnit, din nou, controverse în mediul online.

Nici bine nu au trecut câteva luni de când George Buhnici a fost implicat în scandalul care a stârns mii de reacții și bloggerul a ajuns din nou protagnistul unei neînțelegeri.

De curând, George Buhnici a distribuit un mesaj pe contul de Twitter, în care spune că bărbații contribuie mai mult la întreținerea unei familii și că, de ce nu, aduc mai mulți bani în casă.

Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, a scris George Buhnici, într-un mesaj distribuit pe Twitter.

Mai exact, bloggerul este de părere că bărbații sunt mult mai solicitați față de femei, ei fiind cei care se ocupă de muncile mai grele, dar și care le pun viața în pericol.

Oamenii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, multe dintre replici fiind negative. Fanii au subliniat faptul că a mai făcut astfel de declarații în urmă cu doar câteva luni, lucru care a dus la un mare scandal, potrivit spynews.ro.

Comenteaza