Carmen de la Sălciua, însărcinată? Vedeta a răspuns cu sinceritate suspiciunii fanilor

Carmen de la Sălciua, însărcinată? Vedeta a răspuns cu sinceritate suspiciunii fanilor

Carmen de la Sălciua a afișat o burtică suspectă în pozele de pe rețelele sociale, motiv pentru care fanii s-au întrebat dacă e însărcinată.

Carmen de la Sălciua a oferit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai așteptat răspuns: este sau nu însărcinată?! Cântăreața a dat cărțile pe față spunând că, într-adevăr, ea și soțul ei, Marian Corcheș, își doresc foarte mult să devină părinți.

Carmen de la Sălciua a dat de înțeles că ea și actualul ei partener de viață, Marian Corcheș, fac tot posibilul pentru a avea un copil. Reporterii de la Spynews.ro au întrebat-o pe artistă dacă este sau nu însărcinată. Carmen de la Sălciua a ales să fie în continuare cât se poate de discretă.

”Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii... Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu... Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun...”, a declarat, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Comenteaza