Vlăduța Lupău, veste care surprinde fanii. Planurile i-au fost date peste cap: „Îmi fac bagajul să plec”

Vlăduța Lupău, veste care surprinde fanii. Planurile i-au fost date peste cap: „Îmi fac bagajul să plec”

Vlăduței Lupău i s-au anulat planurile pe ultima sută de metri, după ce avionul către Germania, unde avea o cântare, a fost anulat.

Vlăduța Lupău își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, așa că nici de data aceasta nu a putut să nu împărtășească cu admiratorii ei ceea ce tocmai i s-a întâmplat. Artista se plimbă destul de des în toate colțurile lumii pentru a-i distra pe oameni cu vocea sa, motiv pentru care zborurile cu avionul au devenit deja o obișnuintă pentru artistă.

De cele mai multe ori, călătoriile se dovedesc a fi cu succes, însă uneori cântăreața are parte de evenimente mai puțin plăcute, care o pun în dificultate.

Mai exact, în timpul unui live pe Facebook, Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor ei că zborul de astăzi spre Germania s-a anulat după ce aeroporturile au intrat în grevă. Aflată într-o asemenea situație, artista nu a vrut cu niciun chip să-și dezamăgească fanii care o așteptau, așa că a decis să pornească la un drum de 14 ore cu mașina.

„Tocmai am făcut un live pe Facebook, pe pagina mea oficială, cea cu bifă albastră, găsiți acolo dacă aveți chef să vă uitați câteva minute, secunde, unde v-am spus că eu tocmai îmi fac bagajul să plec în Germania, pentru că avionul de mâine mi s-a anulat.

Vreau să vă spun că Germania a intrat în grevă cu aeroporturile, adică tot ce se zboară în Germania s-a anulat, așa că avionul nostru e mâine s-a anulat și ca să nu dezamăgim oamenii unde noi cântăm mâine și poimâine ne punem pe mașină 14 ore, ața că imediat îmi fac niște sandvișuri și mă duc în Germania și mâine ne vedem acolo.

Doamne ajută să avem un drum bun, să ajungem cu bine și să facem show”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza