Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Răspunsul ferm al artistei: „Cum credeți că...” 

Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Răspunsul ferm al artistei: „Cum credeți că...” 
| Foto: spynews.ro.

 Cântăreața Carmen de la Sălciua a vorbit în exclusivitate despre sarcina pe care fanii au bănuit-o.

Pe rețelele personale de socializare, Carmen de la Sălciua a mărturisit că i se pare aberant tot ce se aude, mai ales că ea nu a declarat că este însărcinată. Artista a mai spus că, și dacă ar fi gravidă, ea nu ar putea să țină acest secret față de întreaga lume.

„Mi se pare aberant să apară o știre... înainte ca omul să confirme sau să infirme! Și cum credeți că aș putea eu să țin în mine o asemenea bucurie și să nu vorbesc despre ea? Vă rog din suflet... închideți televizoarele! Depresie mai mare decât atunci când te uiți la știri... nu există”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

De asemenea, pe rețelele personale de socializare personale, artista a fost întrebată de fanii ei dacă vrea copil. La această întrebare, Carmen de la Sălciua a precizat că ea crede că a venit momentul să aibă un copil, însă așteapta să se întâmple această minune.

„Da, cred că a venit momentul! Când rănduiește Dumnezeu pentru noi să vină și acest moment... îl primim cu bucurie”, a scris artista pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Comenteaza