„A murit Carmen Șerban”! Toți fanii sunt în stare de ȘOC

„A murit Carmen Șerban”! Toți fanii sunt în stare de ȘOC

În ultimele ore a apărut un zvon fals care spunea că artista Carmen Șerban s-a stins din viață.

Carmen Șerban a mărturisit că atât ea, cât și familia ei a fost deranjată de faptul că s-a scris în nenumărate rânduri lucruri care nu sunt adevărate. Cât despre faptul că ar fi murit sau că a devenit mamă, dar a ales să țină departe de ochii lumii acest lucru, Carmen Șerban a negat informațiile apărute în spațiul public.

,,S-a scris despre mine, de nenumărate ori. Ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund… Și multe altele. Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire, au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei. Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare, aduc jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie.”, a declarat cântăreața, potrivit wowbiz.ro.

În încheiere, Carmen Șerban a ținut să precizeze faptul că a apelat la ajutorul avocatului. Artista a explicat că numele său este un brand, înregistrat din anul 2003 la OSIM România, și nu este de acord să fie folosit în mod ,,abuziv și neautorizat”. 

„Problema este că cititorii sunt mințiți cu nerușinare și le este exploatată partea emoțională, întrucât ei se bucură sau suferă pentru un Artist drag sau apreciat.

Numele CARMEN ȘERBAN este un BRAND legal și oficial înființat. Este înregistrat ca Marca la OSIM România, din anul 2003. Zilele trecute m-am întâlnit cu avocatul meu. Am discutat puțin și despre acest aspect în care numele meu este folosit abuziv și neautorizat. Fără acordul expres al titularului Mărcii CARMEN ȘERBAN.”, a mai spus Carmen Șerban pentru sursa menționată.

Comenteaza