Fratele lui Daniel Balaciu sare în apărarea lui! Bărbatul spune că Dana Roba l-a lovit prima: "El tot timpul a avut bani” 

Fratele lui Daniel Balaciu sare în apărarea lui! Bărbatul spune că Dana Roba l-a lovit prima: "El tot timpul a avut bani” 

 Fratele lui Daniel Balaciu și cumnatul Danei Roba, a făcut declarații neașteptate în exclusivitate la Acces Direct.

Daniel Balaciu se află în acest moment în arestul preventiv, iar primul termen de judecată ar avea loc în luna septembrie. Acum, fratele agresorului face declarații neașteptate și susține că a stat de vorbă cu fratele lui și i-a spus exact ceea ce s-a întâmplat în acea zi 

Ce spune fratele lui Daniel Balaciu despre incident

Marius, fratele lui Daniel Balaciu, a mărturisit că soțul Danei Roba nu se afla într-o stare foarte bună în acea dimineață și că make-up artistul ar fi fost cea care l-ar fi lovit cu o jucărie de lemn în cap și că l-ar fi înjurat. Marius susține că fratele lui a lucrat la Jandarmeria Română și că a fost campion național la șah.
 
''Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: “Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.”

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.

Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată la înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet.'', a declarat Marius, fratele lui Daniel Balaciu, potrivit spynews.ro.

 
 
 

Comenteaza