Fostul soț al Simonei Halep are o nouă iubită! Toni Iuruc nu a suferit mai mult de 3 luni după divorț

Fostul soț al Simonei Halep are o nouă iubită! Toni Iuruc nu a suferit mai mult de 3 luni după divorț
| Foto: cancan.ro

Omul de afaceri, Toni Iuruc, a fost surprins alături de o misterioasă fată, la doar 3 luni după divorțul de Simona Halep.

La începutul lunii noiembrie, site-ul nr. 1 din România vă prezenta, în premieră, imagini cu Toni Iuruc. Neliniștit, frământat și cu durere în suflet. Singur-cuc pe stradă și cu telefonul la ureche (VEZI AICI FOTOGRAFIILE). În luna cadourilor afaceristul, însă, a înflorit! Simonica este, deja, istorie pentru el. O brunetă este acum pentru el centrul universului.

Paparazzii l-au întâlnit pe Toni Iuruc pe “Floreasca”, la Fish House. De data aceasta, nu singur. Și, sub nicio formă, abătut, ci în formă maximă. Lângă el se afla o brunețică misterioasă, cu care s-a întreținut aproape tot timpul. Nu erau singuri, ci împreună cu un cuplu. Paravan sau, pur și simplu, întâmplare? Nu dăm un verdict, ci doar analizăm situația!

Sâmbătă seară credem că Toni Iuruc a “înviat” la propriu. Până la orele 1:30 dimineața a stat în local cu noua lui “pisicuță”. A venit, însă, și ora închiderii, masa lor fiind ultima neînchisă. A venit, într-un final, nota, după care “brigada” s-a retras la o adresă de pe Calea Moșilor. Au intrat toți într-un bloc, însă ex-ul Simonei Halep părea destul de înfierbântat.

Până să pătrundă în interior, Toni Iuruc a mângâiat-o pe tânără pe spate, iar aceasta a stat liniștită, fix ca o pisicuță. Mai trebuia doar să înceapă să toarcă de plăcere! Într-un final s-a deschis și ușa de la bloc. Afaceristul s-a uitat curios în spate. Nu, Simonica nu era pe urmele lui. Ea are alte probleme acum. Toți s-au retras apoi “pe cameră”. Ce a urmat doar ei știu. Cu siguranță un somn liniștit pentru Toni, după mai multe săptămâni agitate, potrivit cancan.ro.

Comenteaza