Ți se face pielea de găină! Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon. Sora artistei a povestit totul

Ți se face pielea de găină! Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon. Sora artistei a povestit totul

Rona Hartner, celebra artistă româncă, în vârstă de 50 de ani, va fi condusă pe ultimul drum pe 1 decembrie. La funeralii și-a anunțat prezența și primul soț al artistei, Rocco Sedano.

Deși se mutase definitiv în Franța, acolo unde și-a trăit ultimele zile din viață, Rona Hartner va fi înmormântată în România, țara unde s-a născut și unde a copilărit.

Trupul neînsuflețit va ajunge în țară abia miercuri, 29 noiembrie 2023. Artista va fi condusă pe ultimul drum vineri, 1 decembrie 2023, iar funeraliile vor avea loc la Cimitirul Bellu Catolic din București.

„Sunt proceduri speciale când e repatriere. Rona și-a dorit să fie înmormântată alături de străbuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este și tata, acolo sunt buncii, străbunicii.

O să fie o mică veghe la capela serviciilor funerare, luni o să fie o alta, cu o slujbă, și atunci o să îi închidă sicriul și îl sigilează, pentru că sunt anumite norme de respectat, după care ea o să plece cu avionul spre București.

O să ajungă miercuri și noi o să venim de marți ca să o iau de la aeroport cu serviciile funerare din București și o să o ducem la capela cimitirului Bellu.”, a declarat Rinda Hartner.

Cea care a anunțat moarte artistei a fost Rinda Hartner, sora acesteia. De altfel, cea care a dezvăluit că la înmormântarea de vineri va fi prezent și Rocco Sedano, primul soț al Ronei și tatăl fetiței sale, Rita Sumalya.

Bărbatul și-a justificat decizia spunând că vrea să fie alături de fiica lui. Vestea nu a fost tocmai pe placul Rindei, mai ales că nu a fost în preajma adolescentei de-a lungul anilor. Sora artistei consideră că fostul ei cumnat vrea să reia legătura cu fiica lui în aceste momente în care ea este vulnerabilă după moartea mamei sale.

„ A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui.

I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el. Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea.

E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate ”, a declarat Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, potrivit cancan.ro.

Comenteaza