Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, detalii despre moartea FULGERĂTOARE a artistului: „Nu era bine de vreo trei, patru zile”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, detalii despre moartea FULGERĂTOARE a artistului: „Nu era bine de vreo trei, patru zile”
| Foto: fanatik.ro

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a oferit detalii ascunse despre moartea artistului. Cântărețul ar fi făcut o pneumonie de absorbție.
 

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu este dărâmat după aflarea veștii că marele artist a murit. Ionuț Pavel a dezvăluit pentru FANATIK că starea de sănătate a cântărețului se agravase în ultimele patru zile.

Vestea a căzut ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că, potrivit declarațiilor lui Pavel, artistul chiar începuse să se recupereze în ultimele săptămâni.

Benone mergea deja fără ajutor, dar o pneumonie de absorbție i-ar fi venit de hac. Muzicianul s-ar fi înecat, conform relatărilor lui Ionuț Pavel.

„Nu era atât de bine acum trei, patru zile. În ultimele două săptămâni își revenise. Mergea singur. Știu că a murit de la o pneumonie de absorbție. Probabil s-a înecat cu ceva. A tușit a făcut sputa aceea, s-a dus la plămâni”, a declarat Ionuț Pavel pentru FANATIK.

Fostul impresar își amintește cu multă amărăciune de prietenul și colegul cu care a colaborat, cu care s-a avut ca un frate.

Ionuț îl descrie pe nea Beny ca pe unul dintre cei mai grozavi cântăreți pe care România i-a pierdut. Își amintește cum stătea la povești ore în șir și cum mereu venea cu câte o idee despre ce să mai facă pe plan muzical.

Ex-impresarul lui Benone Sinulescu susține că nu se aștepta ca acesta să moară. A sperat până în ultima clipă că îl va suna și că vor ajunge din nou să colaboreze ca în vremurile bune.

Ionuț Pavel nu a dorit să contacteze familia artistului întrucât relația lui cu aceștia era rece și nu consideră oportun momentul.

„Cel mai grozav cântăreț cu care am interacționat vreodată și cel mai bun prieten. Zilnic stăteam și vorbeam ore întregi. De când s-a întâmplat prima problemă atunci e un coșmar. Nici nu-mi vine să cred. Mă așteptam, cumva, să zică, hai că avem ceva de lucru, nu să se ducă așa.

Ar mai fi avut multe de spus. Ne lasă o zestre bogată. Are mai mult de 600 de melodii culese sau compuse de el. Amintirea de fonotecă pe care o lasă. Să sperăm că generațiile care vor veni se vor apropia măcar un pic de valoarea. Au plecat mulți săracii”, a mai spus omul care a fost alături de cântăreț ani buni, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza