Fiica lui Năstase face noi dezvăluiri despre relația cu tenismenul. Acuzații grave: "E jenant să ai un așa tată”

Fiica lui Năstase face noi dezvăluiri despre relația cu tenismenul. Acuzații grave: "E jenant să ai un așa tată”

harlotte Năstase face noi acuzații la adresa tatălui său și spune că nu are o relație deloc bună cu tatăl ei.

Charlotte Năstase este fiica adoptivă al lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King. Tânără are 32 de ani iar în prezent locuiește în America.

Charlotte, fiica adoptivă al lui Ilie Năstase din relația cu mariajul cu actrița Alexandra King. Tânăra susține că nu l-a mai văzut pe tatăl ei de la vârsta de 18 ani atunci că și-a făcut majoratul, iar recent aceasta și-a făcut un cont pe o platformă pentru adulți. 

Charlotte Năstase, acuzații la adresa tatălui său

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, este cea care face acuzații grave la adresa tatălui său și susține că nu are o relație deloc bună cu acesta și că nu l-a mai văzut pe tatăl ei de la vârsta de optisprezece ani.

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase.


De la ce ar fi pornit scandalul cu tatăl ei

Fiica lui Ilie Năstase a mărturisit că nu știe exact de la ce ar fi pornit scandalul și susține că ori de câte ori a avut nevoie de bani tatăl său a fost cel care nu i-a dat.

„Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?!

Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit.'' a spus Charlotte Năstase, potrivit click.ro, citat de spynews.ro.
 
 
 

Comenteaza