Fetițele Danei Roba au fost martore la fapta tatălui lor. Mărturii cutremurătoare: "Acest monstru a lăsat traume…”

Fetițele Danei Roba au fost martore la fapta tatălui lor. Mărturii cutremurătoare: "Acest monstru a lăsat traume…”
| Foto: spynews.ro.

Make-up artistul, Dana Roba, susține că atunci când le-a luat pe fetițele ei de la socrii ei a aflat că micuțele au fost de față la fapta tatălui lor.

Dana Roba susține că micuțele au văzut scena groazei și va fi nevoită să meargă cu ele la psiholog. Dana Roba spera că justiția își va face treaba în cazul soțului ei și că va primi pedeapsa meritată.

''Mâine la 17:00, voi apărea la @acces_directoficial pentru a va dezvălui toate detaliile despre acest incident macabru care m-a lăsat mutilată pentru toată viața. Având răni în suflet cât și fizice. In acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul ca nu le pot lăsa să trăiască fără mama.

Am încredere in justiție și cred ca orice judecător care va judeca acest caz, va fi empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile. Când am fost după fete am avut încă un șoc cand fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor

 
Acest monstru au lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de considere psihologice. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru.'', a scris Dana Roba, pe contul ei personal de Instagram, , potrivit spynews.ro.

Comenteaza