Fetița Andreei Tonciu este grav bolnavă! Micuța se află sub tratament....Ce probleme de sănătate are

Fetița Andreei Tonciu este grav bolnavă! Micuța se află sub tratament....Ce probleme de sănătate are

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă grea după ce fiica ei s-a îmbolnăvit.
 

Andreea Tonciu traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional după ce fiica sa s-a îmbolnăvit. Micuța, în vârstă de 6 ani, se află acum sub tratament cu aerosol după ce a răcit. Mama sa a postat o poză cu micuța în care poartă masca de oxigen. 

Andreea Tonciu le-a povestit fanilor săi despre cel mai recent eveniment neplăcut din viața ei. Fetița ei s-a îmbolnăvit, iar acum depune eforturi pentru a se însănătoși. Pentru a scăpa de răceala care nu-i dă deloc pace, este necesr să urmeze tratament cu aerosol pentru i se desfunda căile respiratorii.

Bruneta se alarmează la fiecare problemă de sănătate pe care o are fetița și devine foarte tristă când vede că micuța ei suferă. 

Își dorește pentru cea mică tot ceea ce este mai bun, așa că astfel de momente dificile o fac pe Andreea Tonciu să fie foarte neliniștită, chiar dacă acum este vorba despre o răceală de sezon.

Andreea Tonciu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu circa 6 ani, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Rebe. Întrebată de nenumărate ori dacă mai are de gând să devină mamă penru a doua oară, bruneta a răspuns că, momentan, toată atenția ei este orientată către fiica sa, însă nu exclude această posibilitatea undeva pe la 40 de ani. 

Andreea Tonciu petrece foarte mult cu cea mică și o integrează în fel și fel de activități, cum ar fi gătitul sau baletul.

 
Cele două, mamă și fiică, au o relație foarte specială și fac o mulțime de lucruri distractive împreună. 

„Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani. Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața.

Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a spus Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza