Famiia Sterp, distrusă de durere după moartea lui “Ion Şmecherul”. Cum au încercat să-l salveze: “Am încercat să îl ...”

Famiia Sterp, distrusă de durere după moartea lui “Ion Şmecherul”. Cum au încercat să-l salveze: “Am încercat să îl ...”
| Foto: fanatik.ro

Frații Sterp sunt distruși de durere după moartea lui „Ion Șmecherul” care era pentru ei ca un membru al familiei.
 

Ileana și Culiță Sterp sunt devastați după moartea lui „Ion Șmecherul”, bărbatul care era ca un membru al familiei pentru ei. Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct în urmă cu două zile.

Familia Sterp este îndurerată după această pi

Cu ochii în lacrimi, Ileana Sterp a spus câteva cuvinte pe contul ei oficial.

„Aseară am aflat că Ion nu mai este printre noi și e trist. Fac asta pentru că sunt foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă este adevărat. Credeți-mă că nimeni nu ar face o glumă pe tema asta. Da, din păcate este adevărat.

Eu nu știu foarte multe detalii, știu doar că a făcut infarct și efectiv a căzut din picioare și a murit. Medicii au încercat să mai facă ceva, să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e tot ce știu eu de la familia mea.

erdere, mai ales că bărbatul era o prezență constantă în viața lor.

„Ion Șmecherul” apărea și în vlogurile lui Culiță și Iancu Sterp și îi făcea să râdă atât pe ei, cât și pe urmăritori. Pierderea este una dificilă pentru întreaga familie.

Ileana și Culiță Sterp au postat mesaje pe rețelele de socializare după moartea lui „Ion Șmecherul”. Aceștia îl vizitau destul de des pe bărbat și chiar l-au ajutat să-și ridice o casă.

Ileana Sterp este distrusă după vestea primită. Tânăra a fost întrebată dacă acest lucru e adevărat, însă aceasta le-a spus fanilor că nimeni nu ar putea glumi cu un așa subiect.

Suntem triști cu toții, cred că nu numai noi, ci și mulțimea asta de oameni care l-a îndrăgit pentru starea de bine pe care ne-o dădea mereu. Să ne rugăm pentru sufletul lui”, a declarat Ileana Sterp pe Instastory.

Culiță Sterp a spus câteva cuvinte pe rețelele sociale după vestea tristă primită de familie.

Ion făcea parte din familie, era mereu binedispus și le transmitea celorlalți energie pozitivă, așa cum a spus și Culiță Sterp.

Din păcate, dependența de alcool l-a răpus pe „Ion Șmecherul”. Familia Sterp a încercat să-l ajute în acest sens și să-l aducă pe drumul cel bun, însă fără succes.

„Cred că foarte mulți dintre voi știți, ieri am fost supărat tare, a murit Ion Șmecherul, băiatul pe care îl știți cu toții, că ne făcea să râdem pe Facebook, pe YouTube, era tot timpul binedispus. 

A încetat ieri din viață săracul. Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era ca și un membru al familiei noastre.

El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă făcea pe voi să râdeți. A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult.

Noi am încercat să îl aducem pe drumul cel bun, dar era o dependență pentru el. În seara asta va fi priveghiul, la capela din Gârbova. Cei care sunt aproape pot să treacă pe acolo”, a spus Culiță Sterp pe rețelele sociale, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza